Новости

Уређена још једна међублоковска површина у Раковици

Заменик градоначелника Горан Весић, члан Градског већа Филип Марјановић, државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник општине Раковица Владан Коцић обишли су данас реконструисану међублоковску зелену површину између Челебићке и Борске улице у насељу Миљаковац.

Настави са читањем

Постављене мини еко-зоне за врапце на три локације у граду

Град Београд, ЈКП „Зеленило-Београд“ и Кинолошко друштво Нови Београд наставили су акцију постављања хранилица за врапце.

Данас, 20.марта, поводом Међународног дана врабаца постављене су хранилице на општини Вождовац у Улици Скендера Куленовића, на општини Савски венац у Улици Рајка Митића и на општини Чукарица у Улици Обалских радника. Постављено је укупно 9 хранилица, по три на свакој локацији.

Настави са читањем

„Зеленило-Београд“ започело садњу 300 стабала у парку Ушће

Градоначелник Београда проф. др Зоран Радојичић и генерални директор ЈКП „Зеленило-Београд“ Слободан Станојевић обишли су данас локацију у парку Ушће на којој је почела садња 300 нових стабала. Градоначелник је поручио да ће Београд до краја године бити богатији за неколико хиљада стабала. 

Настави са читањем

“Зеленило-Београд“ сутра сади 300 стабала у парку Калемегдан и парку Ушће

У оквиру свог Програма редовног одржавања јавних зелених површина, у четвртак, 14. марта, радници „Зеленила“ започеће садњу 300 стабала лишћара и четинара у парку Калемегдан и у парку Ушће.

Настави са читањем

ПОЧЕЛА ЈЕ ПРИЈАВА ЗА АКЦИЈУ „УРЕДИМО ЗАЈЕДНО“

ПОЧЕЛА ЈЕ ПРИЈАВА ЗА АКЦИЈУ „УРЕДИМО ЗАЈЕДНО“ - Aкциja урeђeњa и oзeлeњaвaњa мeђублoкoвских зeлeних пoвршинa

Град Београд и ЈКП „Зеленило-Београд“, Београд, ове године, шести пут за редом организују, акцију „Уредимо заједно“.

Настави са читањем

© ЈКП Зеленило-Београд